Over Ons

Delta NL Motor Oil is een betrouwbare en toonaangevende leverancier van smeermiddelen, met een uitgebreid assortiment van producten voor verschillende industrieën en toepassingen. We zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit producten en diensten. Bij Delta NL Motor Oil zijn we trots op onze reputatie als een vertrouwde partner voor bedrijven over de hele wereld.

Onze Belofte

Bij Delta-NL beloven we u de beste smeermiddelen en service van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment is samengesteld met alleen de beste producten en we bieden deskundig advies. We blijven oplossingen op maat bieden voor onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Bij Delta-NL zijn we toegewijd aan het leveren van topkwaliteit en het opbouwen van sterke relaties met onze klanten.

Missie

Bij Delta NL Motor Oil leveren we al hoogwaardige smeermiddelen die de prestaties en levensduur van motoren en machines optimaliseren. Onze missie is om deze kwaliteit te waarborgen en te blijven uitbreiden. We doen dit door het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten.

Visie

Om op de lange termijn het verschil te maken in de motorolie-industrie en het vertrouwen van onze partners en klanten te verdienen.

Scroll to Top